Rally Bike Center Specialist rallysport meer info

Rally sport

Rally Bike Center bestaat al meer dan 10 jaar en is zich naast de rally sport de laatste jaren ook steeds meer gaan richten op de enduro en offroad markt. Sinds eind 2013 zijn wij dealer geworden van het merk Beta, een merk wat al meer dan  100 jaar bestaat, vooral in trial sport maar sinds een jaar of 10 ook weer actief in de enduro/offroad wereld. 
De eerste enduro titels zijn inmiddels ook al binnen, zo zijn we in 2014 Nationaal kampioen geworden bij de N2 , in 2015 Inter Kampioen in de E2 en hebben we in 2016 met het hele team de merken titel gewonnen.

Nog steeds prepareren wij heel veel motoren die ingezet worden in diverse rally's over de hele wereld, Buiten het klaar maken leveren we aan veel teams en rijders de specifieke rally onderdelen die wij grotendeels zelf importeren.

Verhuur van motoren is tegenwoordig ook een onderdeel van het bedrijf geworden en voeren wij onder de naam Rally Bike Rent, de verhuur geld alleen voor rally's/raids die zich in het buitenland afspelen. 

Verkoop motoren zowel nieuw als gebruikt van diverse merken is ook steeds meer een dagelijke bezigheid.

De eerste enduro titels zijn inmiddels ook al binnen voor Beta op WK niveau als  voor ons op nationaal niveau.
2014 Nationaal kampioen N2, in 2015 Inter kampioen E2 en in 2016 hebbben we met het hele team de felbegeerde merken titel binnen gehaald.

Zo hebben wij op elk gebied genoeg praktijk ervaring om onze klanten tot  dienst te zijn.

U bent van harte welkom bij ons in het bedrijf.

Parts/onderdelen

RBC is het adres voor onderdelen, reparatie & tuning voor Rally Bikes en Enduro motoren. Wij helpen u graag aan nieuwe onderdelen, reserve motor onderdelen of andere accessoires voor uw motor.

Preparatie/reparatie

Wij dragen zorg voor het onderhoud van uw motor in onze profesionele werkplaats. Tevens verzorgen wij uw reis & rally preparatie die u door ons kunt laten uitvoeren. 

Service

Uw rally of enduro motor in topconditie houden? Onze service bestaat uit vakkundige kennis van alle merken en type motoren. Neem gerust contact op!